Thursday, September 19, 2013

វិធីមិនឲ្យហៀរទឹកភែ្នក នៅពេលចិតខ្ទឹមបារាំង និង ខ្ទឹមក្រហម

មុនពេលហាន់ ឬ ដំខ្ទឹមក្រហម ឬ ខ្ទឹមបារាំង ចូរយកឈើគូសដែលពុំទាន់បានគូសអុជនៅឡើយ
មកខាំបៀមនៅនឹងមាត់ឲ្យក្បាល ឈើគូសចេញមកក្រៅ ហើយចាំចាប់ផ្តើមចាត់ការជាមួយខ្ទឹម
ក្រហម ឬខ្ទឹមបារាំងរបស់អ្នកចុះ។
ពីព្រោះក្បាលឈើកគូសមានសារធាតុ ជួបបឺតស្រូបយកក្លិនឆួលរបស់ខ្ទឹមក្រហម ឬ ខ្ទឹមបារាំងមិន
ឲ្យមករំខានក្រពេញទឹកភ្នែករបស់យើងទេ។ ឲ្យតែបានបៀមឈើគូសបែបនេះ ទោះជាអ្នកធ្វើការ
នៅមួយនឹងខ្ទឹមបារាំង ខ្ទឹមក្រហមប៉ុន្មានម៉ោង ប៉ុន្មានថ្ងៃក៏ទឹកភ្នែកមិនព្រមហូរស្រក់ដែរ ។ តែបើទឹក
ភ្នែកហូរស្រក់ ព្រោះបញ្ហាបេះដូង ឈើគូសមិនអាចជួយបានទេ៕
Looking Today

No comments: